Web Development

Nevoia oricarei companii de a avea un website si de a fi prezenta in mediul online cred ca nu mai are nevoie de nicio explicatie. Indiferent de bugetul pe care l-ai alocat prezentei tale online, echipa de web design si web development a ITissimo se poate mula. Putem dezvolta site-ul de prezentare a companiei tale sau putem dezvolta magazinul online in cazul in care te decizi sa faci vanzari directe online. Evident, dupa ce este dezvoltat site-ul te putem ajuta si cu optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) sau sa te ajutam sa-ti promovezi produsele sau serviciile prin publicitate online - campanii AdWords, Facebook Ads sau alte canale de promovare.

Departamentul de dezvoltare software al ITissimo este format din programatori cu experienta de peste 10 ani in proiectarea, dezvoltarea si implementarea solutiilor software.

Folosind ulimele tehnologii in materie de programare web livram clientilor nostri solutii e-commerce complete ce implementeaza in totalitate legislatia romana. De asemenea, ITissimo dezvolta solutii software personalizate pentru managementul activitatii companiilor - solutii software pentru depozite, management stocuri, CRM (Customer Relationship Management), solutii pentru departamente de resurse umane, etc.

ITissimo nu numai ca va dezvolta si implementa solutia software de care ai nevoie, dar va asigura si mentenanta, actualizarile si serviciile de promovare in cazul site-urilor web.