Data Center

Valoarea reala a serverelor tale este data de aplicatiile instalate si mai ales de functionalitatea lor in parametri optimi. Serverele gazduite in spatii improprii iti pot pune in pericol afacerea.

Data Center-ul in care ITissimo ofera servicii de colocare si inchirere de servere este un Data Center Neutru, echipat la cele mai inalte standarde de siguranta si redundanta.

Data Center-ul asigura multiple surse directe de energie electrica, generator diesel de mare putere, sisteme UPS, sistem de control al temperaturii si de stingere a incendiilor, podele speciale in caz de inundatie, precum si un control access strict catre camera serverelor si nu in ultimul rand conexiuni redundante de mare viteza (10Gb fiecare) de la mai multi operatori.

Prin inchirierea unui server sau colocarea celor existente va asigurati ca acestea vor opera in cele mai bune si sigure conditii fiind monitorizate 24/7 iar tehnicienii si inginerii nostri le supravegheaza in permanenta.

Web Hosting

Oferim clientilor nostri pachete de web-hosting configurate nevoilor. Toate site-urile sunt gazduite pe servere de ultima generatie cu medii de stocare SSD si cu resurse suficiente.

Toate pachetele de hosting contin baze de date nelimitate, conturi de FTP nelimitate, trafic nelimitat si necontorizat, back-up garantat, certificat SSL.

E-mail Hosting

Putem oferi soutii de e-mail hosting pe platforme Windows (Microsoft Exchange) sau Linux cu spatii de stocare generoase, access POP/IMAP sau WebMail.

Colocare Servere

Daca aveti deja un server sau mai multe si intentionati sa le colocati intr-un Data Center neutru si cu resurse redundante, ITissimo ofera servicii de colocare a serverelor in data center-ul din Bucuresti. Serverele vor fi administrate si monitorizate de catre echipa ITissimo in permanenta.

Inchiriere Servere

In cazul in care nu dorest sa investesti in acest moment intr-un server performant care sa iti ruleze aplicatiile sau sa stocheze informatiile importante (file server sau back-up server), ITissimo iti ofera posibilitatea inchirierii unui server sau unui VPS (Virtual Private Server). Pentru un abonament lunar poti avea la dispozitie resursele unui server gazduit intr-un data center modern si cu access 24/7 la datele tale. SLA-ul este de 99.9% uptime.


Pentru a beneficia de serviciile ITissimo nu ezita sa ne contactezi aici.