Single Point of Contact

Prin serviciul Single Point of Contact (SPoC), ITissimo ofera tuturor clientilor sai ce au incheiate contracte de mentenanta lunara, garantia celei mai bune decizii in relatiile cu furnizorii de echipamente sau servicii de telecomunicatii, cat si in obtinerea unor preturi sau tarife avantajoase. Vom prelua intreaga responsabilitate in relatia cu furnizorii de servicii sau produse IT.

Prin acest serviciu ne asiguram ca veti obtine cele mai bune preturi si tarife din partea furnizorilor. De asemenea, veti economisi timp si resuese pentru a identifica noi furnizori, a purta negocierile de pret si SLA sau a-i contacta in cazul aparitiei unor probleme in furnizarea serviciului sau produsului respectiv.

Fiind pasionati de IT suntem in permanenta la curent cu cele mai noi stiri din domeniu, cu cele mai noi oferte ale furnizorilor de servicii telecom precum si cu cei mai seriosi importatori de echipamente hardware. Suntem convinsi ca esti suficient de ocupat in a-ti administra afacerea incat timpul sa-ti permita sa pierzi vremea cu negocieri de contracte si achizitii hardware. De asemenea, in timp, ne-am format o colaborare stransa cu furnizorii de servicii si echipamente IT astfel incat sa putem obtine cele mai avantajoase beneficii.

Consulta aici oferta noastra de abonamente de mentenanta IT si poti beneficia de serviciul SPoC.