Cablare structurata

Oferim serivicii de cablare structurata pentru retelele de calculatoare, retele de telefonie, supraveghere video, sisteme de alarma sau sisteme de control acces. Cablarea structurata ofera o buna optimizare a resurselor retelei, reducerea costurilor cu administrarea retelei, fiabilitate si nu in ultimul rand flexibilitate in ceea ce priveste extinderea viitoare.

ITissimo ofera solutii complete "From Zero to Hero" de cablare structurata, incluzind proiectarea, achizitia echipamentelor si a materialelor pana la executie.

Spatii birouri si spatii comerciale

Pentru spatiile deja existente de birouri sau magazine / show-room-uri, putem proiecta si executa retele de cablare structurata pe structura deja existenta prin pozarea si mascarea canelelor de cablu PVC.

Fie ca vorbim de un birou cu 3-4 incaperi, un spatiu comercial de 50m2 sau mai mare sau de un etaj intreg, echipa ITissimo va acorda toata atentia necesara executiei retelei de date si voce la cele mai inalte standarde folosind doar materiale de o inalta calitate ce garanteaza "viata" retelei pana la 30 de ani.

Cladiri de birouri

In cazul in care cladirea de birouri este in constructie si ati inclus in proiect, asa cum este normal, o retea de cablare structurata pentru transportul de voce si date, iti recomandam sa ne contactati inainte de a finaliza turnarea placilor si a sapelor pentru a proiecta din timp reteaua si de a trage canalele de cablu in aceleasi timp cu restul retelelor de curent, apa sau canalizare. Astfel vom asigura o implementare rapida si profesionala a proiectului de cablare structurata fara a fi nevoiti sa perforam pereti sau placile de beton.

Hoteluri si restaurante

Oferim solutii dedicate pentru hoteluri si restaurante de cablare structurata si internet wireless pentru clientii hotelurilor oferind atat acces internet prin cablu ethernet in camere cat si accees wireless.

Solutiile dedicate pentru domeniul HoReCa sunt de o fiabilitate marita, asigura o buna acoperire a semnalului wireless in camere iar accesul poate fi conditionat fie pe login bazat pe numarul camerei sau taxat prin vouchere pre-paid sau post-paid.

Industrial

Oferim servicii de proiectare si executie retele de cablare structurata de date si voce pentru hale industriale, spatii de productie, spatii de depozitare, firme de logistica.

Pentru o oferta personalizata privind serviciile de cablare structurata ne poti contacta aici.