Servicii IT

Echipa ITissimo ofera toata gama de servicii IT companiilor din Bucuresti si judetele limitrofe.  Fie ca aveti nevoie de consultanta IT pentru implementarea unor noi sisteme informatice, doriti sfaturi de achizitie pentru echipamentele companiei, doriti implementarea unor solutii VoIP pentru a va eficientiza operatiunile prin telefon, sa optimizati costurile cu imprimarea prin serviciile de inchirieri imprimante si multifunctionale sau sa gasiti un partener de incredere care sa va administreze calculatoarele, perifericele si serverele, gasiti in echipa ITissimo specialistii de care aveti nevoie.

Prin apelarea la serviciile ITissimo, companiile mici si mijlocii pot dispune de experienta si rapiditatea unui intreg departament de IT cu costuri mai mici decat salariul unui singur angajat permanent.

De Serviciile IT ale ITissimo pot beneficia si companiile mai mari care dispun de un departament IT dar au nevoie de support de nivel 2 si 3, sau pentru implementarea unor proiecte punctuale precum cablarea structurata, implementarea de centrale VoIP, colocarea serverelor in data centere sau dezvoltarea de aplicatii software sau a site-ului web.