Solutii Backup

Siguranta datelor este absolut cruciala pentru orice companie, indiferent de domeniul acesteia de activitate. Fie ca vorbim de baze de date, documente importante, emailuri, pierdea lor inseamna de multe ori blocarea partiala sau chiar totala a activitatii. Daca de multe se spune ca succesul unei afaceri inseamna "location, location, location" putem adauga fara nicio rezerva si "backup, backup, backup" acestei afirmatii.

Vom implementa la nivelul companiei tale solutii moderne de back-up, atat locale cat si in cloud. Prin aceste metode ne asiguram ca in cazul unui dezastru informatic, fie ca vorbim de cedarea echipamentelor hardware, infectarea cu virusi, un atac de tip "hacking" din exterior sau eroare umana, bazele de date si fisierele se pot recupera in cel mai scurt timp posibil si readuce la starea initiala fara a pierde date importante.

ITissimo ofera solutii de back-up a datelor importante atat pe suport local, prin sincronizarea datelor in timp real pe un mediu de back-up aflat in sediul companiei, cat si solutii de cloud back-up pe serverele proprii sau ale partenerilor de solutii de back-up profesionale.

Backup-ul poate fi efectuat in mai multe moduri:

  • Integral - metoda prin care se realizeaza o copie completa a datelor
  • Incremental - dupa salvarea initiala a datelor se incrementeaza periodic cu datele modificate
  • Diferential - se salveaza modificarile dupa ultimul backup integral

Consultanta si implementarea solutiilor de back-up este oferita tuturor companiilor care au un abonament de mentenanta IT.